Volwaardige hobbyzolder

De volwaardige hobbyzolder van John en Celine

De rommelzolder van John en Celine kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ze hadden extra ruimte nodig om te werken en te hobbyen. Met een dakkapel, John en Celine kozen model Oslo, wordt behalve meer ruimte ook extra lichtinval gerealiseerd. Dit zorgt ervoor dat zij beiden optimaal kunnen genieten van hun nieuwe zolderetage. 
 

Celine: “We hebben een heerlijk huis op een prachtige locatie aan de rand van de stad”, vertelt Celine. “De laatste jaren werk ik echter wat vaker thuis en heeft John een passie ontwikkeld voor het bouwen van modeltreinen. We kwamen ruimte tekort! Tot iemand ons tipte onze zolder beter te benutten." 
 

Dakkapel ervaring Lofta - hobbyzolder van John en Celine

Deze dakkapel diende als inspiratie voor de hobbyzolder van John en Celine.

Ruimte optimaal inrichten

"De adviseur en interieurspecialiste van Lofta zijn met ons om de tafel gaan zitten om onze wensen in kaart te brengen. Niet alleen voor het aanzicht vanaf de buitenkant, maar ook om te kijken hoe we onze ruimte binnen optimaal konden inrichten."
 

Van rommel zolder naar pracht zolder

"De verbouwing was zo gepiept. In één dag is de Lofta Oslo geplaatst. Dankzij de Corus Colorcoat HPS200® Ultra bekleding sluit de dakkapel prima aan bij de buitenkant van ons huis: het is net alsof het altijd zo geweest is. Ook omdat alles erop en eraan zit, van perfecte isolatie tot complete binnen afwerking en jaloezieën glas. En de ruimte...die is geweldig. Onze rommelzolder is getransformeerd tot een zee van extra ruimte. John kan dankzij de mooie lichtinval nu de kleinste details goed zien en monteren, en ik heb eindelijk plek om in alle rust de administratie te doen. Het is nog beter dan ik had verwacht!”

Ga naar Oslo dakkapel