Sfeervolle logeerkamer

De sfeervolle logeerkamer van Willy

Willy had extra woonruimte nodig en dacht dat dat automatisch betekende dat er verhuisd moest worden. Dit verhaal laat zien dat je niet persé naar een groter huis hoeft uit te kijken, maar dat het een goede optie is om de zolderruimte te verbouwen tot een volwaardige extra woonetage. Lees hieronder hoe Lofta het leven van Willy en de rest van de familie positief heeft veranderd. 

Willy: “Onze zolder was een echte, zoals je noemt, rommelzolder. Opslag van spullen, heel veel spullen. Door de bedompte sfeer nodigde de ruimte ook helemaal niet uit om deze anders te gebruiken. Onze wens om de zolder aan te pakken was er, de extra ruimte konden we goed gebruiken. Maar we twijfelden of we toch niet beter konden verhuizen."
 

Dakkapel ervaring Lofta - sfeervolle slaapkamer van Willy

Logeerkamer en werkplek

"Via Stay or Go hebben we de kans gekregen een Lofta dakkapel te testen. Die hebben we met beide handen aangegrepen. Geweldig! Met de design dakkapel van Lofta konden we op een stijlvolle manier onze zolder verbouwen om zo de gewenste logeerkamer voor onze logés en daarnaast een fijne werkplek te realiseren." 

Eigentijdse dakkapel

"We hebben gekozen voor het dakkapel model Stockholm. De combinatie van de traditionele vormgeving van de dakkapel en de moderne uitstraling van de staalplaatbekleding van de dakkapel, sprak ons erg aan. De bekleding is geleverd in de staalblauwe kleur van onze bestaande kozijnen. Zo vormt de dakkapel nu één geheel met onze woning, alsof het er altijd heeft gezeten. De inbouwspotjes en geïntegreerde jaloezieën bij de dakkapel maakte het binnen helemaal af. Direct meegeleverd en dus geen omkijken meer naar."

Lofta vakmensen

"Ik kan iedereen een Lofta dakkapel aanbevelen;  een product van kwaliteit en niet te vergeten prima vakmensen die keurig werk hebben afgeleverd! Van ons krijgt Lofta dakkapel een dikke 10!”

Willy: "Lofta krijgt een dikke 10!"
 

VOOR DE DAKKAPEL NA DE DAKKAPEL
rommelzolder     sfeervolle logeerkamer 
bedompte sfeer licht en ruim
zolder als opslagruimte zolder als leefruimte
Zolder als opslagruimte Zolder als logeerkamer

Meer over de dakkapel ervaring van Willy in de Stay or Go test.