Ruime kinderkamers

De ruime kinderkamers van Nathalie en Arjan

De weinig gebruikte zolder van Nathalie en Arjan is omgebouwd tot een lichte, goed geventileerde verdieping. Een Lofta dakkapel heeft ervoor gezorgd dat de zolder nu optimaal gebruikt wordt. Twee kinderkamers en een wasruimte werden gerealiseerd. Lees hieronder hoe Nathalie en Arjan tot de zolder metamorfose zijn gekomen en hoe zij hun dakkapel geheel naar wens hebben uitgebreid met diverse opties en accessoires.
 

Nathalie: “Onze kinderen worden groter en hebben meer ruimte nodig om lekker te kunnen spelen. En dat willen ze niet altijd meer bij papa en mama in de woonkamer. Een eigen kamer geeft ze de ruimte om zich terug te trekken in hun eigen speelparadijs." 
 

Dakkapel ervaring Lofta - ruime kinderkamers van Nathalie en Arjan

Design dakkapel

"De zolder was een stukje niemandsland. We gebruikten het gewoon niet echt. Het leek ons fantastisch de ruimte te gebruiken voor onze opgroeiende kinderen. Daarvoor was wel meer licht en ventilatie nodig. Dus een dakkapel Via Stay or Go kregen we de kans om een design dakkapel van Lofta te testen. Een superkans!"

Lofta Stockholm

"We waren niet eerder bekend met het merk Lofta dakkapel. Het uitgebreide gesprek met de Lofta dakkapel adviseur in het dakkapelcentrum en later bij ons thuis, heeft ons echter direct vertrouwd gemaakt. Ons oog viel op het dakkapel model Stockholm. Geheel naar eigen wens hebben wij de strakke dakkapel staalbekleding in de kleur antraciet laten uitvoeren met crème-witte raamkozijnen. Helemaal passend bij onze smaak en woning." 

Kinderkamer om lekker te spelen

"We zijn over de dakkapel erg tevreden. Het dakkapel is echt af! De ramen, rolluiken, gordijnen, alles is op elkaar afgestemd en ziet er superstrak uit. En dat de dakkapel in één keer geplaatst. Heel fijn. De kinderen beschikken nu ieder over hun eigen kinderkamer met een zee aan ruimte om lekker te spelen. Onze zolder hoort nu echt bij de leefruimte van ons huis. Wij geven Lofta dakkapel een 10!”   

Nathalie: "Wij geven Lofta een 10!"

 

VOOR DE DAKKAPEL NA DE DAKKAPEL
zolderruimte nauwelijks gebruikt      kinderkamers én wasruimte
donker en benauwd licht en ventilatie
speelgoed in woonkamer eigen speelparadijs op zolder
Zolder verbouwing Ruimte kinderkamer

Meer over de dakkapel ervaring van Nathalie en Arjan in de Stay or Go test!