Nieuwe werken

Het nieuwe werken in het thuiskantoor van Suze

Elke dag file, vermoeidende ritten en een hoop frustraties. Veel forenzen zullen dit herkennen. Als jouw werksituatie het toe laat kun je overwegen om thuis een werkplek te creëeren. Met een dakkapel van Lofta kun je de zolder ombouwen tot een volwaardig thuiskantoor. Zoals Suze heeft gedaan. Ontdek hoe het 'nieuwe werken' Suze bevalt, lees hieronder haar ervaring:
  

Suze: “Mijn werk maakt het mogelijk om één of twee dagen in de week thuis te werken en dat vind ik ideaal. Het bespaart me enorm veel reistijd, ik ben veel efficiënter en ik kan in de buurt zijn voor mijn dochtertje. Dé voordelen van het nieuwe werken. Maar aan de eettafel met een opengeklapte laptop offertes opstellen, is geen succes. Zo kwam ik op het idee om de zolder te verbouwen."
 

Dakkapel ervaring Lofta - het nieuwe werken van Suze

Exclusief design

"Surfend op internet kwam ik uit bij Lofta dakkapellen. Daar kreeg ik het beste gevoel bij qua kwaliteit en exclusief design. Je krijgt bovendien zo’n compleet product. In het Dakkapel Centrum Almere koos ik al snel voor de strak vormgegeven Montreal. Die sloot perfect aan op wat ik nodig heb. Sinds de verbouwing heb ik het niet meer over de zolder, maar ook echt over mijn thuiskantoor."

Interieuradvies

"Ik zit er heerlijk; het is er licht en dankzij de Climate Control is het er ook behaaglijk. Het nieuwe werken bevalt me prima! Waar ik ook erg blij mee ben, is het interieuradvies dat ik bij Lofta kreeg. Daardoor is mijn thuiskantoor zo ingericht dat ik echt optimaal plezier van de ruimte en het licht beleef. Zoals Lofta ook belooft.”

Ga naar Montreal dakkapel