Luxe slaapkamer

De luxe slaapkamer van Jeroen en Lotte

Door gezinsuitbreiding was er een extra slaapkamer nodig in het huis van Jeroen en Lotte. De zolder werd omgebouwd tot een luxe, lichte master bedroom. De handige ruimte onder de Barcelona dakkapel is optimaal benut en geeft dé extra bergruimte die een gezin nodig heeft. Lees hieronder hoe het Jeroen en Lotte verging tijdens de verbouwing:
 

Jeroen: “Op de eerste etage van ons huis hebben we twee slaapkamers; voldoende voor ons zoontje Jesse en ons. Maar toen ons dochtertje Lindy zich aankondigde, moesten we nadenken over hoe we ons huis daarop zouden inrichten. De oplossing kwam in de vorm van het aanpakken van de zolder. Door daar een volwaardige etage van te maken met een complete dakkapel, kunnen wij daar slapen en meer dan genoeg kast- en opbergruimte creëren voor ons gezin."
 

Dakkapel ervaring Lofta - slaapkamer Jeroen en Lotte

Ruime slaapkamer op zolder

"Op de eerste etage kunnen de kinderen dan opgroeien in allebei een eigen slaapkamer. Met het advies in het Dakkapel Centrum Heerhugowaard kwamen we uit bij model Stockholm. De verbouwing ging razendsnel – toen de kinderen ’s middags uit school kwamen, was het werk al geklaard. Dankzij de interieurplanning verliep ook de rest heel vlot. Inmiddels slapen we alweer een paar weken in onze luxe slaapkamer boven."
 

Opbergruimte onder de dakkapel

"Geweldig om alle opbergruimte daar te hebben – al is het maar omdat de was tien keer sneller op te ruimen is! Maar ook omdat we nu een veel beter overzicht hebben. En of het wennen was om op zolder te slapen? Geen moment! Vooral wakker worden van het zonlicht dat naar binnen schijnt, blijft een heerlijk gevoel.”


Ga naar Stockholm dakkapel