Lichte speelzolder

De lichte speelzolder van Bas en Niels

Een etage waar de kinderen genoeg ruimte hebben en lekker kunnen spelen. De familie Bergen heeft met de zeer complete, Barcelona dakkapel hun zolderverbouwing gerealiseerd. Een waar speelparadijs voor Bas en Niels, een eigen domein. Een ruimte waar de jongens naar hartenlust kunnen spelen, maar later ook rustig huiswerk kunnen maken. 
 

“Natuurlijk krijg je er heel veel voor terug… maar ondertussen maken twee jongetjes van 5 en 7 wel zóveel rommel dat je er gillend gek van wordt. En dan niet alleen in hun eigen kamers, maar ook in de woonkamer, zodat mijn man of ik onze nek bijna breken over de rondslingerende autootjes en stukjes lego. Al langer waren we daarom op zoek naar een oplossing waar Bas en Niels kunnen spelen en straks ook hun huiswerk kunnen maken."
 

Dakkapel ervaring Lofta - lichte speelzolder Bas en Niels

Interieuradvies

"In de showroom hebben we onze wensen op tafel gelegd en aangegeven waar we de zolder voor willen gebruiken. De jongens riepen meteen dat ze ook wel op zolder wilden slapen. De interieuradviseuse is gaan tekenen en toen we de mogelijkheden zagen, waren we verkocht. Het stijlvol en duurzame model Barcelona kwam meteen naar voren als onze keuze en met de Climate Control die we als extra optie hebben genomen, is dit een supercomplete oplossing."
 

Licht en ruim

"De speelzolder is ruim, licht, warm in de winter en koel in de zomer en de jongens kunnen naar hartenlust zoveel spelen als ze willen. Al wil ik nog steeds dat ze de troep zélf opruimen…”
 

Ga naar Barcelona dakkapel