Design thuiskantoor

Het design thuiskantoor van Sjoerd en Neelke

Je eigen bedrijf opzetten en vanuit huis gaan werken. Een droom van Neelke die werkelijkheid is geworden met maar liefst twee dakkapellen van Lofta. Een aangename zee van ruimte met prachtig uitzicht, waar het prettig werken is. 
 

Neelke: “Ik heb begin dit jaar mijn ontwerpbureau opgestart en wilde de zolder gaan gebruiken als thuiskantoor. Dat was de reden om de ruimte te verbouwen, onder meer door het plaatsen van twee dakkapellen. We wonen aan de rand van een bos en het leek me heerlijk tijdens het schetsen uit te kijken over de boomtoppen."
 

Dakkapel ervaring Lofta - design thuiskantoor van Sjoerd en Neelke

Design dakkapel

"We zijn ons gaan oriënteren en hebben ons ingeschreven voor het testpanel van Stay or Go en VT wonen. Een schot in de roos, want we werden uitgekozen om een design dakkapel van Lofta te testen!"

Dakkapel advies

"De stoere uitstraling van het dakkapel model Stockholm met duurzaam vuilafstotend foliestaalplaat, sprak ons erg aan. De dakkapel is strak vormgegeven en mooi afgewerkt, nergens zijn schroefgaten te zien. We hebben alle mogelijkheden besproken met de adviseur van Lofta dakkapellen en dat was heel prettig. Want het toevoegen van zonnescreens, daar zouden we zelf misschien niet aan gedacht hebben. De zonnescreens zorgen ervoor dat de zon wordt buitengehouden, terwijl de ruimte toch licht is."

Thuiskantoor

"De nieuwe zolder bevalt ontzettend goed. Het voelt alsof we er een etage bij hebben! Ook Sjoerd werkt inmiddels wel eens thuis. Omdat je je hier zo fijn kunt afzonderen, is het inmiddels ook dé plek geworden om eens rustig een boek te lezen. Ons waarderingscijfer voor Lofta dakkapellen is een 9!” 

Getest in de VT wonen!

 

VOOR DE DAKKAPEL NA DE DAKKAPEL
een onaangename sfeer een prettige sfeer
bedompt en donker fris en licht
altijd het licht aan overdag nu nooit meer
geen uitzicht uitzicht over de boomtoppen
alleen noodzakelijke bezoeken meerdere keren per dag
Zoldervernouwing Nieuw thuiskantoor

Lees meer over de Lofta ervaring van Sjoerd en Neelke in de VT wonen test!