Dakkapel afwerken

Een dakkapel van Lofta: gemak dient de mens

Heb je geen zin of tijd om om je dakkapel af te werken? Dan kun je het aftimmeren en afwerken van jouw dakkapel aan Lofta dakkapellen overlaten. Jouw dakkapel wordt dan volledig afgewerkt en behang- en schilder klaar gemaakt, zodat je direct kunt beginnen met het schilderen en inrichten van jouw nieuwe kamer. Met de vele mogelijkheden van Lofta is het dakkapel direct gereed voor gebruik. Ook kun je ervoor kiezen om extra opties en accessoires bij te laten leveren. Meer informatie over je dakkapel afwerken? Neem dan direct contact op.

Dakkapel afwerken Afgewerkte dakkapel

 

Direct aan de slag

Direct na het plaatsen van jouw dakkapel zal Lofta Dakkapellen jouw dakkapel vakkundig afwerken. Omdat de dakkapel in onze fabriek al geprefabriceerd is, wordt de dakkapel al binnen één dag geplaats en gemonteerd. Nadat de dakkapel op jouw dak geplaatst is zullen ervaren vaklieden de dakkapel van binnen volledig afwerken. Je kunt ervoor kiezen om een gipsplaten plafond, houten plinten en afwerklatten te plaatsen. Daarbij kun je ervoor kiezen om een vensterbank in de dakkapel te laten plaatsen, bijvoorbeeld een crème witte vensterbank met waterafstotend en kras vast materiaal.

Dakkapel aftimmeren en afwerken

Het grote voordeel van een volledig afgewerkte dakkapel is dat je gelijk verder aan de slag kunt met het inrichten van de ruimte waar de dakkapel geplaatst wordt. Na het afwerken is het dakkapel gelijk behang- en schilder klaar. Zo kun je meteen beginnen met het schilderen en inrichten van jouw kamer. Onze vakmensen zorgen ervoor dat er een zorgvuldige afgetimmerde afwerking komt op jouw dakconstructie. Ook eventuele bijkomende accessoires wordt direct bevestigd. 

Een dakkapel met knieschotten afgewerkt

Je kunt ook kiezen om voor een afgewerkte dakkapel waarin wij voor jouw gelijk de knieschotten verwerken. Naast de extra ruimte die een dakkapel geeft, creëer je hiermee ook nog eens extra opbergruimte op zolder zonder dat je spullen in het zicht liggen. Bij Lofta weten we als geen ander dat het interieur een belangrijk onderdeel is bij het plaatsen van een dakkapel, daarom worden de knieschotten zo geleverd dat het goed past bij het interieur van jouw kamer.

Extra opties en accessoires

Benieuwd naar de extra opties en accessoires voor de afwerking van jouw dakkapel? Laat je inspireren en kom langs in een van onze showrooms. Bijvoorbeeld voor onze accessoires het HR++ isolatie glas, met dit glas komt er minder warmte door dan normaal dubbelglas. Dankzij deze glasvulling en extra warmte reflecterende laag tussen het glas is jouw dakkapel extra goed afgewerkt. Of ga voor extra comfort met een ventilatie rooster, dit rooster wordt geplaatst in het raam en zorgt voor een continue toevoer van frisse lucht en voorkomt schimmel. Het grote voordeel van deze ventilatie roosters is dat deze ten alle tijden open kan blijven staan, zelfs bij regen. Met de extra opties en accessoire pakketen kun je het dakkapel afwerken en van extra comfort voorzien. 

Onderhoudsvrije dakkapellen

Door de hoogwaardige kwaliteit van Lofta dakkapellen ben je verzekerd van jarenlang woonplezier. Bij Lofta zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit. Met ons officieel garantie certificaat van 10 jaar ben je zeker van een onderhoudsvrije dakkapel. De garantie geldt ook voor hang- en sluitwerk. De accessoires van elektrische apparatuur volgen de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

Onze kunststof dakkapellen hebben en lange levensduur en zijn gemaakt van onderhoudsarme materialen. Kunststof materiaal is erg duurzaam en gaat lang mee. Het dakkapel hoeft niet opnieuw geschilderd te worden. Het onderhoud van het dakkapel bestaat alleen uit het schoonmaken en het controleren van het hang- en sluitwerk. De dakkapellen van Lofta zijn door zijn onderhoudsvrije afwerking snel en eenvoudig te onderhouden. 

Meer informatie of vrijblijvend een prijsopgave ontvangen? 

Ben je geïnteresseerd in een Lofta dakkapel? Vraag dan direct een offerte aan bij Lofta, zodat je precies weet wat jouw mogelijkheden en wat de kosten zijn van een compleet afgewerkte dakkapel. Bij ons is een offerte aanvragen geheel vrijblijvend. Op basis van jouw toegestuurde gegevens en onze specialisten komen we voor jouw situatie met een voorstel tegen een scherpe prijs. Na uitbreng van de offerte komen wij graag bij je langs voor het checken en nalopen of alles mogelijk is om jouw dakkapel goed te installeren.

Heb je nog vragen over een dakkapel of over de mogelijkheden van het afwerken van een dakkapel? Kom langs in een van onze showrooms of bel ons direct! Wij helpen je graag met het adviseren en afwerken van je dakkapel.

Direct een offerte aanvragen