Beste dakkapel

Een beste dakkapel is een dakkapel waar de klant geheel tevreden mee is. Bij Lofta dakkapellen vinden we het daarom belangrijk om samen met jou af te stemmen wat de beste dakkapel is voor jouw huis. Lofta Dakkapellen is dakkapelspecialist op het gebied van luxe dakkapellen. Wij adviseren over dakkapellen en produceren en plaatsen kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Wij weten als geen ander dat het plaatsen van een dakkapel een forse investering is en dat de klant goed geadviseerd dient te worden. 

Wat is essentieel voor jou keuze?

In het kort zijn er drie zaken essentieel om tot een juiste beslissing te komen!

1) Het advies; moet op maat zijn en slaan op jouw situatie en wensen. De dakkapel zorgt hierdoor voor de stijl passend bij uw woning, of juist contrasterend indien gewenst. Maar in ieder geval niet iets er tussen in. De indeling is bij de beste dakkapel afgestemd op positie van binnenwanden, esthetische lijnen in het aangezicht van uw woning. De functies van de beste dakkapel houden rekening met het gebruik van de nieuwe kamer, zoals ventilatie, zonwering, verlichting en inrichting van de ruimte.

2) De materiaalkeuze; bepaalt het wooncomfort en levensduur in sterke mate. Warmte en geluidsisolatie, maar ook stookkosten en onderhoudskosten. Dakbedekking die 50 jaar mee gaat en een isolatiewaarde die 2x hoger is, zijn slechts enkele kenmerken waarmee een Lofta dakkapel zich onderscheidt. Bij ons kun je zelf kiezen voor verschillende opties en accessoires.

3) De bouwwijze; is essentieel om van de goede materialen de beste dakkapel te maken. Sterke berekeningen, innovatie en jarenlange ervaring - Lofta dakkapellen staat bekend om de onbetwiste kwaliteit. Koude bruggen, geventileerde montage, homogeen isolatiepakket, afschot en hwa, mechanische belasting en nog veel meer. Wij beschikken over de kennis en het materiaal om een dakkapel volledig op jou wensen en behoefte af te stemmen.

Wat is de beste dakkapel 

De beste dakkapel is, naast de bouwwijze en materiaalkeuze, afhankelijk van jouw wensen. De uitstraling, gebruiksmogelijkheden en indeling zijn per situatie verschillend en op maat. Daarom willen wij van jou weten wat jij belangrijk vindt. Wij komen graag met jou in gesprek. Bij Lofta dakkapellen kunnen we aan al jouw wensen en verwachtingen voldoen. Wij komen daarom ook graag met jou in gesprek. Ben je op zoek naar advies op maat over de aanschaf en plaatsing van een dakkapel? Wij adviseren over dakkapellen en produceren en plaatsen enkel kwalitatief hoogwaardige dakkapellen.

Een adviseur bij jou thuis

Na het uitbrengen van een offerte n.a.v. een bezoek in één van onze showrooms, ontvang je binnen een paar dagen een voorstel op maat. Lofta dakkapellen stuurt je binnen 5 werkdagen een offerte per post of e-mail. Klik voor het aanvragen van een offerte op de knop Dakkapel offerte.

Neem zoveel mogelijk informatie mee

Naast de bouwtekeningen van de bestaande woning is het handig om foto’s van het huis, het dakvlak waarop de dakkapel uiteindelijk moet komen en van de straat c.q. omgeving mee te nemen. Staat er bij de buren al een dakkapel op het dak? Dan is het wenselijk om ook daar foto’s van te maken. Met deze tekeningen en foto’s kunnen onze adviseurs je nog beter een passende offerte geven en komen we later niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

 

Lofta op je gemak thuis bekijken

Op je gemak thuis inspiratie en ideeën opdoen? Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Je ontvangt dan onze luxe folder per email.